•  

Onderzoek

Inschrijving groot onderzoek gesloten

De inschrijving voor de onderzoeken waarin we twee manieren vergelijken die mensen met kanker ondersteunen bij het stoppen met roken of minderen met drinken, is gesloten. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
De laatste vragenlijsten van al ingeschreven deelnemers verwachten we in 2019. Daarna volgen de resultaten van het onderzoek. We willen alle deelnemers hartelijk danken.

MijnKoers Praktijkonderzoek

De trainingen blijven wel beschikbaar. Als u mee wilt doen, vult u voorafgaand aan de training een online vragenlijst in en na 3 maanden. Met deze gegevens kunnen we de training verder verbeteren. U kunt zich aanmelden voor de trainingen via de Doe-de-test pagina.

Wie kan deelnemen aan het MijnKoers Praktijkonderzoek?

Ook als u geen kanker heeft gehad kunt u zich inschrijven voor de training en daarmee het MijnKoers Praktijkonderzoek.
U kunt niet meedoen als u zwanger bent of als u ernstige psychiatrische klachten heeft ervaren.
Let op: de trainingen zijn voor en in samenwerking met mensen met kanker ontwikkeld, u zult daarom regelmatig verwijzingen naar kanker en aan kanker gerelateerde klachten vinden in de training.

Hoe wordt het MijnKoers Praktijkonderzoek uitgevoerd?

Het onderzoek vindt helemaal online plaats. Iedereen die wil stoppen met roken of zijn alcoholgebruik wil verminderen kan zichzelf aanmelden. Als u geschikt bent voor één van de onderzoeken krijgt u een email met een inlogcode voor de training.
De training kunt u net zo lang en net zo vaak gebruiken als u dat wilt. Na 3 maanden ontvangt u een korte online vragenlijst om in te vullen. U maakt daarmee kans op een waardebon.

Vragen?

U kunt uw vragen stellen via mijnkoers@trimbos.nl.